روش تهیه کشک بادمجان بروجردی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کشک بادمجان
۴.۲/۵ - (۵ امتیاز)

کشک بادمجان از غذاهای خوشمزه مردم ایران میباشد که طرفداران زیادی هم دارد . مردم بروجرد برای پخت این غذا که به کشک بادمجان بروجردی معروف است دستور پخت نسبتا شبیه به دیگر شهرهای ایران دارند . ما در سایت گوگلز و برای امروز قصد داریم روش تهیه کشک  بادمجان بروجردی را آموزش دهیم . امیدواریم بعد از خواندن این مطلب دست به کار شده و غذای خوشمره امروز را با این دستور پخت برای خانواده محترم تهیه نمایید .

مواد مورد نیاز جهت تهیه کشک بادمجان بروجردی

اگر بخواهید این غذا را برای ۲ نفر درست کنید مقدار موارد لازم به شرح زیر میباشد . در صورت اضافه شده افراد بر اساس تعداد ، این مواد را اضافه نمایید تا به همه نفرات منزل کشک بادمجان بروجردی به مقداری که حسابی از این غذای خوشمزه لذت ببرند برسد .!

۱ – بادمجان قلمی               ۴ عدد

۲ – پیاز                                 ۲۰۰ گرم

۳ – گوجه فرنگی                 ۲۰۰ گرم

۴ – سیر                               ۴ حبه

۵ – نعناع خشک                 ۱ قاشق غذاخوری

۶ – کشک رقیق شده         ۲ پیمانه

۷ – نمک ، زرد چوبه ، فلفل ، روغن و آب     به میزان لازم

روش تهیه کشک بادمجان بروجردی

کشک و بادمجان

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ نمایید و به آن زرد چوبه و فلفل (حتما فلفل قرمز ) اضافه کنید . سپس دو قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بر دارید. سیر را از رنده ریز رد کنید و در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. تا اینجای کار نیمی از راه تهیه کشک بادمجان بروجردی را رفته اید و بایستی ادامه کار را هم مطابق با دستور زیر ادامه دهید تا این غذای خوشمزه تا ۳۰ دقیقه آینده آماده شود .

گوجه فرنگی را نصف کنید و در کمی روغن تفت دهید تا آب گوجه در بیاید. بادمجان ها را پوست گرفته و در مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا نرم شود. سیر داغ و بادمجانهای سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده را به پیازداغ اضافه کنید. در صورت لزوم نمک هم اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید نیم ساعت مواد با هم بپزند تا طعم خود را به هم بدهند. کشک رقیق شده را اگر لازم است ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و نعناع داغ را به آن اضافه کنید. حال دیگر کشک بادمجان بروجردی شما آمده سرو میباشد و میتوانید طعم این غذای خوشمزه را بچشید . اگر از این غذا خوشتان آمد دستور پخت آن را به دوستان خود  بدهید .

حتما بخوانید : طرز تهیه میرزا قاسمی

4.2/5 - (5 امتیاز)
۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب علی

بدون دیدگاه

logo-samandehi