روش تهیه کشک بادمجان بروجردی فوق العاده خوشمزه


کشک بادمجان از غذاهای خوشمزه مردم ایران میباشد که طرفداران زیادی هم دارد . مردم بروجرد برای پخت این غذا که به کشک بادمجان بروجردی معروف است دستور پخت نسبتا شبیه به دیگر شهرهای ایران دارند . ما در سایت گوگلز و برای امروز قصد داریم روش تهیه کشک بادمجان بروجردی را آموزش دهیم . امیدواریم بعد از خواندن این مطلب دست به کار شده و غذای خوشمره امروز را با این دستور پخت برای خانواده محترم تهیه نمایید .
مواد مورد نیاز جهت تهیه کشک بادمجان بروجردی
اگر بخواهید این غذا را برای ۲ نفر درست کنید مقدار موارد لازم به شرح زیر میباشد . در صورت اضافه شده افراد بر اساس تعداد ، این مواد را اضافه نمایید تا به همه نفرات منزل کشک بادمجان بروجردی به مقداری که حسابی از این غذای خوشمزه لذت ببرند برسد .!
۱ – بادمجان قلمی ۴ عدد
۲ – پیاز ۲۰۰ گرم
۳ – گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
۴ – سیر ۴ حبه
۵ – نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
۶ – کشک رقیق شده ۲ پیمانه
۷ – نمک ، زرد چوبه ، فلفل ، روغن و آب به میزان لازم
روش تهیه کشک بادمجان بروجردی
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ نمایید و به آن زرد چوبه و فلفل (حتما فلفل قرمز ) اضافه کنید . سپس دو قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید و پودر نعناع خشک را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بر دارید. سیر را از رنده ریز رد کنید و در ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. تا اینجای کار نیمی از راه تهیه کشک بادمجان بروجردی را رفته اید و بایستی ادامه کار را هم مطابق با دستور زیر ادامه دهید تا این غذای خوشمزه تا ۳۰ دقیقه آینده آماده شود .
گوجه فرنگی را نصف کنید و در کمی روغن تفت دهید تا آب گوجه در بیاید. بادمجان ها را پوست گرفته و در مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا نرم شود. سیر داغ و بادمجانهای سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده را به پیازداغ اضافه کنید. در صورت لزوم نمک هم اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید نیم ساعت مواد با هم بپزند تا طعم خود را به هم بدهند. کشک رقیق شده را اگر لازم است ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و نعناع داغ را به آن اضافه کنید. حال دیگر کشک بادمجان بروجردی شما آمده سرو میباشد و میتوانید طعم این غذای خوشمزه را بچشید . اگر از این غذا خوشتان آمد دستور پخت آن را به دوستان خود بدهید .
حتما بخوانید : طرز تهیه میرزا قاسمی
دیدگاه شما