۹ روش کسب درآمد از وب سایت های محتوا محور


امروز قصد داریم به روش هایی که یک سایت محتوا محور میتواند کسب درآمد کند بپردازیم . اغلب افراد فکر میکنید تنها راه کسب درآمد این سایتها فقط گرفتن تبلیغات در آنهاست در صورتی که این فکر صحیح نیست و کسب درآمد از سایتهای محتوا محور چندین روش پولساز است که اگر ترافیک درستی به این دسته از سایتها وارد شود قطعا درآمد قابل توجه ای از بعضی از روشها کسب خواهند کرد . اگر وب سایت محتوایی دارید و یا قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه تولید محتوا را دارید ، ما در ادامه ۹ روش پول درآوردن از این سایت ها را بررسی میکنیم.
۹ روش کسب درآمد از سایت های محتوایی
همانطور که در بالا نیز عنوان کردیم این موضوع را در نظر داشته باشید که درآمد سایت های محتوایی بسیار وابسته به بازدید آن است به طوری که شما به نسبت بازدید کننده ای که دارید درآمد خواهید داشت.جذب بازدید کننده برای سایت های محتوایی اگر بازاریابی محتوایی را بلد باشید کار چندان سختی نیست اما به هر حال هر سایتی برای اینکه به تعداد بازدید مناسب و کسب درآمد برسد بایستی مدت زمانی را بگذراند و در ادامه نیز با برنامه به کار خود ادامه دهد.
۱- کسب درآمد مبتنی بر اشتراک
اعضای طلایی، اشتراک ویژه، عضویت ویژه نام هایی است که برای ثبت نام کاربران جهت دسترسی به قسمت هایی از سایت در قبال دریافت مبلغی بصورت ماهیانه گذاشته شده است . عضویت ویژه بیشتر به درد وب سایت هایی که محتوای آموزشی دارند می خورد. در این روش هرچه محتوای اختصاصی و ارزشمند تری ارائه کنید شانس بیشتری برای درآمد زایی خواهید داشت و به هیچ عنوان کسب درآمد شما به تعداد بازدید کننده مربوط نمیشود .
راه اندازی کسب درآمد مبتنی بر اشتراک نیز بسیار ساده است و اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید این کار به سادگی انجام خواهد شد .
۲- رپورتاژ آگهی
رپورتاژ آگهی بیشتر توسط صاحبان کسب و کارهای اینترنتی بمنظور توسعه و ایجاد آگاهی از برند آنها و معمولا با هدف بهینه سازی سایت و افزایش رتبه در موتورهای جستجو با دریافت بک لینک های با کیفیت تهیه میشود . این امکان به خریداران رپورتاژ آگهی داده میشود که با استفاده از یک متن خبری مناسب و ایجاد چند کلمه کلیدی و قرار دادن لینک بر روی آن از طریق انتشار متن در سایت های معتبر محتوایی ، لینک های قوی به سمت سایت خود دریافت کنند . معمولا سایتهایی برای خرید رپورتاژ از آنها انتخاب میشوند که دامین آتوریتی بالاتری داشته باشند .
۳- تبلیغات کلیکی
اگر سایتی محتوا محور باشد و توانسته باشد ترافیک مناسبی نیز جذب کند این روش یکی از بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت میباشد . سایتهای تبلیغاتی زیادی در ایران در این زمینه فعالیت دارند که برای نمونه صبا ویژن و یکتانت دو نمونه از این سایتها هستند .
به ازای هر کلیک از هر آی پی ، درآمدی برای صاحب سایت در نظر گرفته می شود. مثلا اگر هر کلیک ۵۰ تومان باشد و روزانه ۱۰۰۰ نفر روی تبلیغات کلیکی شما کلیک کنند درآمدی معادل ۵۰ هزار تومان در روز از این روش کسب خواهید کرد.
۴- تبلیغات کلیکی محتوایی راهی برای کسب درآمد بالاتر
تبلیغات محتوایی هم چیزی شبیه به تبلیغات کلیکی است با این تفاوت که این تبلیغات در نوشته های مرتبط با موضوع نمایش داده می شود. نرخ کلیک روی این تبلیغات معمولا بالاتر از تبلیغات کلیکی معمولی است و از این بابت درآمد هم می تواند از تبلیغات کلیکی بالاتر باشد.اگر بخواهیم سایتی مناسب در این زمینه بمنظور کسب درآمد از این روش معرفی کنیم سایت کانگورو اولین پلتفرم ایرانی در زمینه تبلیغات محتوایی میباشد.
۵- محتوای اسپانسری
محتوای اسپانسری نیز یکی از روش های درآمد زایی برای وب سایت های محتوا محور است. با توجه به محتوای سایتتان که در گوگل در یک کلمه خاص بالا است ممکن هست یک شخص که سایت و شرکتش هم راستا با آن محتوای نوشته شده شما است حاضر باشد برای فقط آن یک محتوایی که در گوگل بالا است مبلغ بالایی پرداخت کند تا سایت و یا شرکتش در آن محتوا معرفی شود. ذکر این نکته ضروری است که محتوای حمایت شده با رپورتاژ آگهی فرق دارد .
بیشتر بخوانید : کار در منزل با روش جدید و کاملا قانونی که معتبر و پولساز است
مزیت محتوای حمایت شده نسبت به رپورتاژ آگهی این است که کاربران کمتر احساس تبلیغاتی بودن آن را می کنند. علت آن هم این است که در محتوای حمایت شده شما مقاله ای مثل دیگر مقالات سایت خود را منتشر می کنید و انتهای آن به کسب و کار مورد نظر اشاره ای می کنید. بر خلاف رپورتاژ آگهی در محتوای حمایت شده هیچ لینک تبلیغاتی وجود ندارد.
به طور مثال سایتی که در زمینه سفر به کیش در کلمات خاص در صفحه اول قرار دارد گزینه مناسبی برای شرکت های آژانس مسافرتی میباشد و قطعا آژانس ها با آن سایت همکاری خواهند کرد. این نوع تبلیغات معمولا چون هدفمند است قیمت های بالایی برای آن در نظر گرفته می شود و برای مشتری هم بسیار سودمند است و در نتیجه کسب درآمد مناسبی برای سایت محتوایی خواهد بود.
۶- همکاری در فروش
همکاری در فروش هم درآمد بسیار مناسبی برای سایت های محتوا محور دارد چون می تواند به صورت هدفمند در راستای محتوای شما باشد و فروش بسیار بالا رود. همکاری در فروش هم مربوط به اجناس فیزیکی و هم اجناس غیر فیزیکی می شود. مثلا اجناس غیر فیزیکی می تواند آموزشی باشد که مرتبط با موضوع سایت یا موضوع یک مقاله نوشته شده توسط شما میباشد. شما با فروش هر یک از محصولات دانلودی یا فیزیکی ، پورسانت مشخص شده را دریافت می کنید.
وقتی یک مقاله از سایت شما که بازدید بالایی دارد در صفحه اول گوگل باشد شما می توانید هم از روش محتوای حمایت شده و هم از روش همکاری در فروش محصول مرتبط با آن برای کسب درآمد استفاده کنید. سایت های تولید محتوا میتوانند هر کدام از مقالات و نوشته های آنها که در گوگل رتبه پیدا کند را از هم از طریق همکاری در فروش و هم از طریق محتوای اسپانسری به یک منبع کسب درآمد برای خود تبدیل کنند .
۷- راه اندازی فروشگاه در سایت بمنظور کسب درآمد
راه اندازی فروشگاه در سایت نیز یکی دیگر از روش های کسب درآمد است که برای سایت های پربازدید درآمد های چندین میلیونی در ماه دارد . این فروشگاه می تواند مرتبط به محتوا و موضوع سایت باشد. اگر بخواهیم سایتی را در این زمینه معرفی کنیم که اینگونه عمل میکند سایت چطور میباشد که این مدل فروش محصول را در سایت خود دارد. این سایت در محتوا هایی که تولید می کند پیشنهاد های مختلف خرید از فروشگاه خود را میدهد .
۸- داشتن خبرنامه ایمیلی در سایت
سایتهای محتوایی که بازدید کننده بالایی دارند اگر خبرنامه ایمیلی در سایت خود داشته باشند روزانه ایمیل های زیادی را میتوانند از مراجعه کنندگان خود دریافت کنند. جهت دریافت ایمیل مراجعین بایستی از ترفندهای خاصی استفاده کرد که از نمونه آن صفحات فرود طراحی شده به همین منظور میباشد. در این صفحات در قبال دادن پیشنهادی رد نشدنی ایمیل مراجعه کننده دریافت و در بانک اطلاعاتی مربوطه ثبت میشود . صاحب سایت بمنظور کسب درآمد در بازه هایی زمانی خاص به آن ایمیل ها پیشنهاد خرید محصولاتی را ارسال میکند و معمولا نیز ارسال این ایمیل ها به خرید های خوبی منجر خواهد شد .
۹- تبلیغات بنری و متنی
این روش کسب درآمد نیز در سایتها کاربرد زیادی دارد و بسیار دیده میشود . برای این منظور در قسمتی از سایت اعلام میشود تبلیغات بنری و متنی با توجه به ابعادی که امکان درج تبلیغات دارید پذیرفته میشود . معمولا هزینه این نوع تبلیغات در آن قسمت درج نمیشود و بایستی مکاتبه نموده یا تماس تلفنی داشته باشید . همچنین سایتهایی نیز وجود دارند که در آن میتوانید اعلام کنید تبلیغات قبول میکنید و این سایتها بعنوان واسطه شما را به کسانی که نیاز به تبلیغات دارند معرفی میکنند . برای نمونه سایت تسمینو یکی از سایتهای معروف در این زمینه میباشد که برای معرفی شما بمنظور تبلیغات در هر زمینه ای حتی رپورتاژ آگهی بسیار مفید میباشد . این سایت با اکثر سایتهای معروف ایران در این زمینه همکاری دارد .
سخن پایانی
شما بایستی با توجه به موضوع سایت خود از ۹ روش های کسب درآمدی که عنوان شد استفاده کرده و درآمد سایت خود را افزایش دهید . ترکیب این روشها نیز میتواند به درآمد بیشتر منجر گردد ولی بایستی اصولی و با وسواس خاص از آن استفاده کنید . برخی از تبلیغات مانند پاپ آپ باعث آزار و اذیت کاربران میشود و به همین دلیل ما از آن بعنوان یکی از روش کسب درآمد نام نبردیم، در صورتی که این روش نیز در حال حاضر در سایتهای زیادی در حال استفاده است .
بیشتر بخوانید : مزایای سرمایه گذاری در بورس
همیشه افراط کردن در هر کاری خوب و به صلاح نیست . این موضوع در تبلیغات در سایت نیز صدق میکند. همیشه به فکر کاربران سایت خود باشید و روشی را در پیش بگیرید که آنها نیز از سایت شما راضی باشند. خوب امیدوارم از این نوشته استفاده کافی را برده باشید . اگر مواردی هست که کارایی آن برای دیگران مناسب است آن را با دوستان در پایین همین نوشته به اشتراک بگذارید .
دیدگاه شما