پادکست چیست – چگونه میتوان یک پادکست حرفه ای ساخت

پادکست
Rate this post

پادکست نوعی محتوای صوتی و کلامی است که با استفاده از نرم افزار و تجهیزات بسیار حرفه ای و یا از طریق وسایل ساده ضبط صوت قابل تولید است . برای ساخت پادکست نیاز است سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز را در کنار هم داشته باشیم .

۱- سخت‌افزار لازم برای ضبط صدا یعنی میکروفن

۲-نرم‌افزار لازم برای ضبط و ویرایش صدا ( پیشنهاد ما Audacity ) . با کلیک بر روی نام نرم افزار میتونید این برنامه رایگان رو دانلود کنید .

کیفیت میکروفن قطعا در نتیجه کار تاثیر دارد اما اگر از میکروفن‌های آماتور و ارزان‌ قیمت موجود در بازار هم استفاده کنید با به کارگیری نرم افزارهای خاص که به شما معرفی میکنیم میتوانید بهترین کیفیت ضبط صدا را داشته باشید .

بیشتر بخوانید : ۹ روش کسب درآمد از وب سایت های محتوا محور

نکته ای که میتوان به آن توجه داشت اگر گوشی هوشمند دارید حتی دیگر نیازی به میکروفون و ضبط کننده های صدا نیز نداریم . میتوانیم برنامه ویس رکوردر را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنیم و از آن به جای میکروفون حرفه ای استفاده کرده و یک پادکست حرفه ای بسازید . پیشنهاد من به شما نصب یکی از برنامه Audio Recorder  یا  Hi-Q Mp3 Recorder و یا Voice Recorder بر روی گوشی اندرویدی میباشد . بعد از ضبط صدا میتوانید با نرم افزار Audacity  اگر نویزی هم بر روی صدا باشد بگیرید و یک صدای صاف و عالی داشته باشید . Audacity یک نرم افزار بسیار عالی و محبوب در دنیا و همانطور که گفتم کاملا رایگان است و خیلی‌ها اون رو از نرم افزار تجاری شرکت بزرگ ادوبی یعنی Adobe Audition هم بیشتر قبول دارند .

چرا پادکست تولید کنیم ؟

چون ما نیاز داریم به روشی ساده ارتباط نزدیکی با کاربران خود برقرار کنیم و حس اعتماد و لذت را در آنها ایجاد کنیم . اعتمادی که بر پایه معرفی صحیح توانمندی ها و مهارت های ما میباشد  . با ارائه برخی اطلاعات مفید می‌توانید توانایی‌ها و مهارت‌های خود را در زمینه کاری‌ خودتان برجسته کنید و این ممکن است در آینده برای افرادی که نیاز به استفاده از چنین مهارت‌هایی دارند، اعتماد آفرین باشد. همچنین می‌توانید سمینار‌ها و کنفرانس‌‌هایتان را به صورت پادکست ضبط کرده و در اختیار افرادی قرار دهید که امکان شرکت در آنها را ندارند. برجسته شدن توانایی‌هایتان با تولید محتوا صوتی حتی امکان به ارمغان آوردن بازارهای کسب و کار جدید برای شما باشد.

ساخت پادکست با میکروفون و برنامه Audacity

برنامه ساخت پادکست

اگر از میکروفون برای ضبط صدا استفاده میکنید برنامه را اجرا کرده و دکمه قرمزرنگ رکورد را در بالای صفحه فشار داده و در میکروفن شروع به صحبت کنید.

برنامه شروع به ضبط صدای شما می‌کند و تا زمانی که دکمه‌ی «استاپ» فشرده نشده، این کار ادامه دارد. در برنامه هر فایل صوتی جداگانه، در یک کانال نگهداری می‌شود تا ما بتوانیم با جابه‌جایی کانال‌ها، صداها را در زمان‌های مناسب پخش کنیم. این کار این امکان را به ما می‌دهد که روی صدای گوینده، موسیقی متن را بیفزاییم یا هم‌زمان چند صدای مختلف را پخش کنیم. بنابراین هر بخش از برنامه را جداگانه و در یک کانال ضبط کنید؛ یعنی پس از ضبط هر بخش دکمه‌ی «استاپ» را فشار داده و برای ادامه، دوباره رکورد را بزنید تا صدا در کانال جدیدی ضبط شود. همچنین از طریق منوی Project و با گزینه‌ Import Audio می‌توانیم فایل‌های صوتی‌ای را که پیش‌تر ضبط کردیم، یا فایل‌های موسیقی را به برنامه وارد کنیم.

تمامی این فایل‌هایی که وارد می‌شوند یک کانال جدید صوتی را در برنامه تشکیل می‌دهند که قابل ویرایش نیز هستند.پیشنهاد میکنیم حتی اگر شده در حد چند ثانیه در ابتدا، انتها و در میان پادکست خود از موزیک استفاده کنید تا از یکنواختی پادکست بکاهید. پادکست‌ هایی که در تمام مدت آن یک نفر مدام حرف می‌زند زیاد طرفدار پیدا نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید : کار در منزل با روش جدید و کاملا قانونی که معتبر و پولساز است

اگر از گوشی هم برای ساخت پادکست استفاده کردید میتوانید فایل ساخته شده را به نرم افزار منتقل کرده و نویز و بالا و پایین کردن صدای آن را تنظیم و بعد از ویرایش و اضافه نمودن صداهای ترکیبی بر روی آن آن را آماده انتشار نمایید .

اشتراک گذاری پادکست ها

پس از آنکه پادکست آماده شد یعنی کارهای ضبط ، ویرایش ، قرار دادن موسیقی و دیگر کارهای مورد نیاز روی آن انجام شد باید اونها رو در اینترنت منتشر کنید . اگر هاست شخصی و سایت دارید  می‌توانید اون رو در سایت خودتون منتشر کنید. اگر هم وب‌سایت و وبلاگی ندارید می‌توانید اونها رو در برخی سرویس‌های اشتراک پادکست مانند شنوتو ، کاستا ، CAST  و … منتشر کنید تا افراد زیادی صدای شما را گوش کنند و با این روش بتوانید پیام خودتان را به آنها برسانید.

Rate this post
۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب علی

بدون دیدگاه

logo-samandehi