برترین اپلیکیشن های یادگیری زبان انگلیسی برای اندروید و IOS


قطعا یکی از بهترین راه های یادگیری زبان انگلیسی، استفاده از نرم افزار است. نرم افزارهایی آموزشی که هم بتوانید در گوشی موبایل (اندروید، ios و…) استفاده کنید و هم نرم افزارهایی که قابل اجرا بر روی کامپیوتر باشند. در این پست قصد داریم ۵ تا از بهترین نرم افزارهای آموزش زبان انگلیسی را به شما معرفی کنیم.
نکته بسیار مهم این است که انتخاب یکی از هزاران نرم افزار و اپلیکیشن غیراستاندارد موجود در بازار، فرآیند یادگیری شما را بسیار طولانی تر می کند و بسیاری از اشتباهات را در بدن شما جا خواهند انداخت که بعدها اصلاح کردن شان بسیار مشکل است. پس در انتخاب منابع آموزش زبان بسیار دقت کنید.
بیشتر بخوانید : آموزش زبان انگلیسی با کدام روشها در منزل امکان پذیر است
۱ –اپلیکیشن یادگیری زبان Duolingo
طبق شعاری که خود این نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی دارد (Learn English in only 5 minutes a day) یادگیری ۵ دقیقه مطالعه میتوانید یاد بگیرید اما این نرمافزار به چه صورت عمل میکند؟
روش کار دولینگو و نرم افزارهای مشابه آن بر اساس ترجمه کلمات و جملات از زبانی به زبان دیگر است. یعنی اینکه فرض میشود شما به یک زبان تسلط کامل دارید و بر مبنای آن، میتوانید زبان دیگری را یاد بگیرید.
دولینگو یک زبان را به صورت موضوعی به شما یاد میدهد. یعنی درسهای اول مربوط به سلام و علیک کردن یا اسم میوهها هستند و موضوعات پیچیدهتر مثل تکنولوژی یا سیاست در درسهای آخر ظاهر میشوند.
در دولینگو هر سوالی که داشته باشید میتوانید در تالارهای گفتگو با دیگر کاربران مطرح کرده و اگر به نظر شما سوالی ایرادی دارد، آن را گزارش کنید.
تنها مشکل دولینگو برای ما ایرانی ها این است که نمیتوانیم در آن بر مبنای زبان فارسی به یادگیری آنلاین زبان انگلیسی بپردازیم، اما دوره های آموزش آنلاین داخل دولینگو دائما در حال به روز رسانی هستند و احتمالا در آینده این امکان نیز به دولینگو اضافه خواهد شد.
۲ –اپلیکیشن یادگیری زبان Memrise
شعار تبلیغاتی ممرایز Unlock your superpowers in learning with Memrise است. این شعار امتحان خود را پس داده و ممرایز نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی برگزیده در انواع جشنوارهها بوده است.
این نرم افزار آموزش زبان انگلیسی هم برای اندروید و هم برای آی او اس و ویندوز، از نرمافزارهای پرکاربرد است. هدف اصلی بر توانایی به خاطر سپردن و عمق مطلب یادگیری است و در این کار هم از علم و مطالب روانشناسی بسیاری کمک گرفته شده است.
این نرمافزار با تکیه بر تکنیکهای مدرن آموزش، واژگان و عبارات انگلیسی را به نحوی هوشمندانه در ذهن مخاطب حک میکند به شکلی که تا زمانی طولانی در حافظهٔ شخص بمانند. سوالها و کوییزهای جالبی در این نرمافزار یادگیری زبان انگلیسی مطرح شدهاند و ازنظر جنبه های فان و سرگرمی نیز بسیار خلاقانه ظاهر شدهاند.
لازم به ذکر است که در ممرایز این امکان برای شما وجود دارد که بر مبنای زبان فارسی، زبان انگلیسی را یاد بگیرید. فقط کافی است وارد وبسایت Memrise شده و در آن ثبت نام کنید!
بیشتر بخوانید : ضروری ترین برنامه های اندروید که بایستی آنها را نصب کنیم
۳ –اپلیکیشن یادگیری زبان Busuu
بوسو یکی دیگر از نرم افزار های یادگیری زبان انگلیسی و زبان های دیگر است که به صورت آنلاین در دسترس است.
برخلاف دو مورد قبلی، در Busuu برای یادگیری آنلاین زبان انگلیسی نیازی به دانستن زبان دیگری ندارید. البته که زبان فارسی در فهرست زبانهای پیش فرض بوسو نیست اما میتوانید در آن انگلیسی را به انگلیسی یاد بگیرید.
روش کار بوسو، آموزش آنلاین زبان انگلیسی به صورت کاربردی است. فایلهای صوتی و ویدیویی مختلف موجود در آن به تقویت مهارتهای صحبت کردن (Speaking) و گوش کردن (Listening) شما کمک میکنند و برای تلف نشدن وقت شما، در ابتدای کار امکان تعیین سطح آنلاین هم وجود دارد.
شما میتوانید به صورت رایگان از فلش کارتهای بوسو استفاده کنید اما برای استفاده از امکانات دیگر سایت از جمله صحبت کردن با افراد بومی، باید مبلغی پرداخت کرده تا از خدمات Premium آن استفاده کنید.
این نرم افزار به صورت مستمر سطح دانش زبان شما را سنجیده و به شما اعلام میکند از نظر سطوح CEFR در حال حاضر در چه جایگاهی قرار دارید.
۴ –اپلیکیشن یادگیری زبان Rosetta Stone
احتمالاً اگر قبلاً به دنبال یک نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی بودهاید خیلیها این نرمافزار را به شما معرفی کرده باشند. رزتا استون از همه نظر کامل است. بخشهای مختلفی را پوشش داده است و در دو حالت آنلاین و آفلاین در دسترس است.
در رزتا استون همهچیز سر جای خودش است، اگر میخواهید گرامر یاد بگیرید به بخش گرامر میروید و در میان بخشهای مختلف آن مطلب موردنظر را انتخاب میکنید و سپس شروع به مشاهدهٔ آن میکنید، اگر با ویدیو یا صوت مشکل دارید میتوانید از قسمت متنی آن استفاده کنید.
استفاده از خدمات Rosetta Stone مجانی نیست. تنها امکانی که به شما داده میشود این است که مدت محدودی به صورت دمو (آزمایشی) از آن استفاده کنید و پس از آن باید به صورت ماهیانه یا سالیانه حق اشتراک پرداخت کنید.
البته که به صورت عادی هیچ خدماتی در دنیا به صورت مجانی به شما ارائه نشده و آنهایی که به آموزش رایگان زبان انگلیسی میپردازند، هزینههای خود را از طریق تبلیغات تامین میکنند.
البته که اگر با رزتا استون به یادگیری آنلاین زبان انگلیسی بپردازید، متوجه خواهید شد که خدمات این وبسایت ارزش پرداخت اندکی پول را دارد.
۵ –اپلیکیش یادگیری زبان FluentU


نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی فلونت یو از دیگر نرمافزارهایی است که احتمالاً نام آن را شنیده باشید. فلونت یو رایگان نیست و به ازای اشتراک حساب آن ماهانه یا سالانه پولی دریافت میکند. این نرمافزار هم مبنی بر یادگیری از طریق ویدیو است.
فلونت یو کاملترین منبع یادگیری زبان انگلیسی از طریق ویدیو و فلش کارت است و تنها مشکلی که دارد این است که رایگان نیست. فلونت یو در دو حالت اصلی و پلاس فعالیت دارد که در حالت پلاس امکانات بیشتری ذر اختیار شما قرار داده میشود.
انواع و اقسام ویدیوهای جالب و گرافیکی برای یادگیری زبان انگلیسی در این نرمافزار یادگیری زبان انگلیسی موجودند. خبر خوب اینکه ۱۵ روز اول استفاده از فلونت یو رایگان است و میتوانید ۱۵ روز از این نرمافزار استفاده کنید و اگر رضایت داشتید نسخهٔ پولی آن را فعال کنید.
البته که برای استفاده از نسخه رایگان فلونت یو هم باید اطلاعات حساب ویزا یا پی پال خود را باید در اختیار سایت قرار دهید که این امکان شاید برای بسیاری از ما مهیا نباشد.
بیشتر بخوانید : بهترین اپلیکیشن های ترجمه زبان جهت گوشی موبایل را بشناسید
دیدگاه شما