هشت نکته ضروری که در خرید لپ تاپ باید بدانید (قسمت دوم)


بعد از بررسی اینکه حداقل سیستم مورد نیاز لپ تاپ ها برای انجام کارهای مولتی مدیا و روزمره چه ویژگی هایی دارد در این مقاله به بررسی جزئی تر انتخاب و خرید لپ تاب می پردازیم.
اگر قسمت اول مقاله خرید لپ تاپ را از دست دادید پیشنهاد می کنم اول سری به قسمت اول این مقاله بزنید برای رفتن به مقاله اول اینجا کلیک کنید.
قبل از خرید لپ تاپ : چه سیستم عاملی انتخاب کنم ؟
پاسخ به این سوال کار راحتی نیست، به خصوص اگر با سیستم عامل های مک و رایانه های شخصی آشنا نیستید. اما مرور سریع نقاط قوت و ضعف هر سیستم عامل می تواند به شما در تصمیم گیری کمک زیادی کند.
بیشتر لپ تاپ ها دارای یکی از سه سیستم عامل هستند: ویندوز ، Chrome OS یا MacOS (فقط برای MacBooks). انتخاب صحیح بین این سه سیستم عامل به اولویت های شخصی بر می گردد ، اما در مقاله به خلاصه ای از آنچه که هر یک از آنها ارائه می کنند می پردازیم.
ویندوز
انعطاف پذیر ترین سیستم عامل برای لپ تاپ ها ، یعنی ویندوز ، روی مدل های لپ تاپ بیشتری نسبت به سیستم عامل های Chrome و Mac OS X اجرا و در نظر گرفته می شود. نوت بوک های ویندوز قیمتی از ۱۵۰ دلار تا چند هزار دلار دارند و انواع مختلفی از صفحه نمایش لمسی گرفته تا سنسورهای اثر انگشت گرفته تا تراشه های گرافیکی دوگانه را ارائه می دهند که گزینه مناسبی برای طرفداران گیم به حساب می اید. . ویندوز ۱۰ ، آخرین نسخه سیستم عامل پرچمدار مایکروسافت ، پیشرفت های بسیاری نسبت به ویندوز ۷ و ۸ ارائه می دهد ، از جمله امکان جابجایی بین حالت های تبلت و دسکتاپ (محیط کار ویندوز) ، منوی استارتاپی جدید با افکت های زنده و دستیار دیجیتال قدرتمند Cortana. از زمان عرضه ان به بازار در ژوئیه سال ۲۰۱۵ ، ویندوز ۱۰ همچنین پیشرفتهای زیادی را از جمله امکان استفاده از سؤالات پیگیری با کورتانا ، جستجو در ایمیل خود با استفاده از زبان انسان و از قلم مخصوص خود برای نوشتن در تقریباً هر مکان می توان استفاده کرد. لپ تاپ های ویندوز ۱۰ برای دانشجویان ، محققان و کاربران مشاغل عالی هستند و تنها لپ تاپ هایی هستند که گیمرها باید در نظر بگیرند. با استفاده از روش هایی نیز می توان لپ تاپ ها را با گوشی کنترل کرد و همچنین این نوع لپ تاپ ها را نیز می توان به راحتی شبکه کرد.
سیستم عامل اپل (مک)
همه ی مک بوک ها دارای جدیدترین سیستم عامل دسکتاپ اپل ، macOS Mojave هستند. به طور کلی ،سیستم عامل مک عملکرد مشابهی با ویندوز ۱۰ ارائه می دهد ، اما با استفاده متفاوت از رابط کاربری که یک نوار برنامه در پایین صفحه را برای منوی Start و نوار وظیفه مایکروسافت (task bar) جایگزین می کند. به جای دستیار دیجیتال کورتانا ، کاربران مک سیری را به عنوان دستیار دارند. کاربران مک همچنین می توانند با Apple Pay خرید و فروش کنند ، از تلفنهای خود تماس بگیرند یا متنی بگیرند و لپ تاپ های خود را با Apple Watch باز (unlock) کنند. با این حال ، macOS برای لپ تاپ های لمسی ساخته نشده است ، زیرا هیچ مک بوکی دارای صفحه لمسی نیست. با ورود سیستم عامل macOS Catalina در پاییز امسال ، برنامه های iPad را به مک ، و همچنین پشتیبانی از صفحه نمایش ثانویه برای iPad و ویژگی های دیگر نیز به این سیستم عامل افزوده می شود.
سیستم عامل کروم (chrome os)
این سیستم عامل در Chromebook های ارزان قیمت مانند Samsung Chromebook سامسونگ یافت شده است. سیستم عامل Google ساده و ایمن است ، اما محدودتر از ویندوز یا macOS می باشد. رابط کاربری این سیستم عامل بسیار شبیه به ویندوز با منوی برنامه ، یک دسک تاپ و امکان کشیدن پنجره به اطراف است ، اما برنامه اصلی که در این سیستم عامل استفاده می کنید مرورگر Chrome است. نکته منفی در مورد سیستم عامل کروم این است که بسیاری از “برنامه های وب” که شما استفاده می کنید به خصوص آفلاین کار نمی کنند. با این حال ، این سیستم عامل در حال تغییر بسیاری است زیرا تقریباً همه Chromebook ها، از جمله Google PixelBook رده بالا ، اکنون می توانند حتی برنامه های Android را هم اجرا کنند.
اگر به یک دستگاه برای گشت و گذار در وب و بررسی ایمیل ، گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و گپ و گفت و گوی آنلاین نیاز دارید ، Chromebook ها بسیار قابل حمل هستند و عمر باتری خوبی را با قیمت پایین ارائه می دهند. این نوع سیستم عامل همچنین در بین مدارس و والدین هم بسیار محبوب شده است ، زیرا برای بچه ها سر و کله زدن با بدافزارها و نرم افزار های مختلف پیچیده دشوار به نظر می اید پس طبیعی است نسبت به تبلت ها احساس رضایت بیشتری داشته باشند. اگر به Chromebook نیاز دارید ، به دنبال کروم بوکی با حداقل ۴ گیگابایت حافظه رم و ۱۶ گیگابایت حافظه باشید. وضوح تصویر فول اچ دی پیشنهاد می شود و حتی اگر کروم بوکی با رزولوشن ۴k هم در بازار پیدا کردید نسبت به فول اچ دی کیفیت بهتری از تصاویر را می تواند به نمایش بگذارد. اگر قصد استفاده از برنامه های Android را هم دارید ، مبلغی اضافی روی بودجه خود بگذارید تا بتوانید از ۲ در ۱ ها استفاده کنید.
به ۲ در ۱ بودن توجه کنید !
بسیاری از لپ تاپ ها در دسته لپ تاپ های ۲ در ۱ قرار دارند ، دستگاه های ترکیبی که می توانند بین حالت سنتی ، حالت تبلت و موقعیت های دیگر جابجا شوند.لپ تاپ های ۲ در ۱ به طور کلی در دو سبک مختلف ارائه می شود : جدا کننده هایی با صفحه نمایش که کاملاً از صفحه کلید جدا می شوند و لپ تاپ های قابل انعطاف با لولا که ۳۶۰ درجه خم می شوند تا بتوان از ان ها در حالت های مختلف استفاده کرد. بسیاری از این سیستم ها در ارائه یک هدف نسبت به هدف دیگر بسیار بهتر و کارامد تر هستند ، در حالی که در ابتدا لپ تاپ ها خم می شوند و جدا کننده ها یک تجربه تبلت مانند را ارائه می دهند. با این حال ، اگر نیازی به استفاده از نوت بوک خود به عنوان تخته سنگ ندارید ، معمولاً با یک لپ تاپ سنتی رومیزی می توان عملکرد بیشتری را نسبت به انواع دیگر لپ تاپ ها انتظار داشته باشیم. در هنگام خرید به باتری لپ تاپ هم توجه کنید.
توجه به سایز مناسب
قبل از اینکه به مشخصات یا قیمت لپ تاپ در هنگام خرید لپ تاپ توجه کنید ، باید بدانید که لپ تاپ شما چقدر قابل حمل و آیا می توان کارایی ان را بالا برد؟ لپ تاپ ها معمولاً بر اساس اندازه صفحه نمایش آنها به موارد زیر تقسیم می شوند :
- ۱۱ تا ۱۲ اینچ : باریکترین و سبکترین لپ تاپ ها دارای صفحه نمایش ۱۱ تا ۱۲ اینچی هستند که به طور معمول از ۲.۵ تا ۳.۵ پوند وزن دارند.
- ۱۳ تا ۱۴ اینچ : بهترین تعادل قابلیت حمل و قابلیت استفاده را فراهم می کنند ، به خصوص اگر یک لپ تاپ ببینید که وزن آن زیر ۴ پوند باشد.
- ۱۵ اینچ : محبوب ترین اندازه ، لپ تاپ های ۱۵ اینچی هستند که معمولاً از ۴ تا ۵/۵ پوند وزن دارند. اگر می خواهید صفحه بزرگتر بخرید و قصد ندارید اغلب نوت بوک خود را به اطراف بکشید این اندازه مناسب شماست.
- ۱۷ تا ۱۸ اینچ : اگر لپ تاپ شما همه روزه روی میز شما بماند ، یک سیستم ۱۷ یا ۱۸ اینچی می تواند نوع پردازش مورد نیاز شما را برای انجام بازی های سطح بالا یا عملکرد مناسب در اختیار شما قرار دهد.
دیدگاه شما