معرفی ۱۲ برنامه چت محبوب و پرطرفدار دنیا برای گوشی هوشمند


روز به روز بر تعداد برنامه های چت یا همان پیام رسان ها اضافه میشود. نسخه های زیادی از این دست برنامه ها برای اندروید و همینطور ios که هر دو جزء بهترین و پرطرفدار ترین سیستم عامل های موبایلی در دنیا هستند نوشته میشود و هر یک کارایی خاص خود را دارند.
البته اگر نگاهی دقیق و تیزبینانه داشته باشید ماهیت اصلی و کار هر کدام از این برنامه ها یکی است و بیشتر یک هدف را دنبال میکنند و آن هدف چیزی نیست جزء ارتباط بین انسان ها و طیفی از مردم جامعه.
بیشتر بخوانید : معرفی ۴ برنامه چت تصویری موبایل با امنیت بالا
برخی از کشورهای پیشرفته در زمینه تکنولوژی برنامه های چت و پیام رسان مخصوص به خود را نوشته و منتشر نموده اند که در زیر به معرفی ۱۰ برنامه پیام رسان محبوب در کشورهای مختلف دنیا میپردازیم .
۱- پیام رسان و برنامه چت لاین Line
پیام رسان معروف در کشور ژاپن لاین است. نرم افزار پیام رسان ژاپنی Line در کشورهای جنوب شرق آسیا از محبوبیتی فراوان برخوردار است. این برنامه محبوب چت چنان پیشرفتی را داشته که قرار است به یک اپراتور مخابراتی در کشور ژاپن تبدیل شود.
۲- واتساپ برنامه ای محبوب برای چت تصویری و صوتی
پیام رسان و برنامه چت معروف آمریکایی یعنی واتساپ را دیگر همگی میشناسید. پیام رسان واتساپ در کشور ایران بعد از فیلتر تلگرام به یکی از برنامه های مهم بر روی گوشی کاربران ایرانی قرار گرفته است . تجربه شخصی که با این برنامه چت و پیام رسان داشتم تجربه بدی نبوده و نیست ولی تنها مشکلی که وجود داشت در گروه ها ، ادمین امکان حذف پیام دیگران را بعد از گذشت ۳۰ دقیقه ندارد که این موضوع میتواند در یک گروه مشکلات زیادی را برای ادمین درست کند .
۳- پیام رسان چینی Jego
برنامه چت محبوب در کشور چین Jego است . به کمک نرم افزار Jego می توانید با مردم کشور چین صحبت کرده و با آن ها چت کنید . همچنین برنامه دیگری که در این کشور بزرگ آسیایی محبوبیت خاص خودش را دارد برنامه وی چت میباشد . البته Tencent که سازنده اپلیکیشن ویچت با بیش از یک میلیارد کاربر در کشور چین که جمعیتی در حدود ۱.۴ میلیارد نفر دارد ظاهرا هیچگونه برنامهای برای توسعه و رشد محصول خود نداشته است .
۴- پیام رسان کاکائو تاک
در کرهجنوبی خلق شده و برای آن بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر ثبت شده است. این برنامه در سال ۲۰۱۳ با Evernote ادغام شد تا به این ترتیب خدمات آمریکایی نیز در برنامه موبایل کاکائوتاک همخوان شود.
۵- برنامه چت نیمباز Nimbuzz
برنامه نیمباز یا همان Nimbuzz در هند بسیار معروف است. این برنامه در سال ۲۰۰۶ ساخته شده و مقر اصلی آن در گورگائون هند است. از این برنامه بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا استفاده میکنند که به طبع بیشتر آنها هندی هستند .
۶- نرم افزار و پیام رسان تانگو
اگر از حواشی که در خصوص این برنامه چت و پیام رسان وجود دارد بگذریم میتوان این برنامه را یکی از برنامه های خوب برای چت و ارتباط دانست. بررسی ها نشان داده همه اطلاعات و فایل های تولید شده در سیستم عاملی که نرم افزار تانگو روی آن نصب شده باشد، به سرورهای ناشناخته ای ارسال می شود که این یک مشکل امنیتی برای کاربران آن میباشد.
به شخصه اگر قرار باشد این برنامه پیام رسان اطلاعات خصوص گوشی موبایل همراه من را بر روی سروری دیگر ذخیره کند با توجه به وجود این همه برنامه پیام رسان محبوب ، قید این برنامه را خواهم زد .
۷- وایبر پیام رسانی برای مقابله با اسکایپ
اگر بخواهیم از پیشینه این نرم افزار پیام رسان برای شما بنویسیم باید بگوییم این برنامه توسط ۴ نفر اسرائیلی پیاده سازی شده است که مدیر عامل آن از دانشگاه تل آویو فارغ التحصیل شده و در ارتش رژیم اسرائیل خدمت کرده است . در ۱۴ فوریه ۲۰۱۴ وایبر توسط شرکت چندملیتی ژاپنی راکوتن به قیمت ۹۰۰ میلیون دلار خریداری شد است . اگر تعداد کابران این برنامه چت را بخواهید بدانید باید گفت این برنامه بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر در نقاط مختلف دنیا دارد .
۸- برنامه پیام رسان کیک
این برنامه توسط دانشجویان دانشگاه واترلو آمریکا در سال ۲۰۰۹ نوشته شده است . این برنامه چت اکنون بیش از ۱۳۰ میلیون کاربر ثبت شده دارد و مقر آن در کاناداست که روزانه بیش از ۲۰۰ هزار کاربر جدید در آن ثبتنام میکنند.
۹- وی چت WeChat
برنامه وی چت برای انواع سیستم عامل اندروید، ویندوز فون و آی او اس عرضه شده است. اگر بخواهیم مقایسه ای بین نرم افزار های پیام رسان داشته باشیم باید گفت این برنامه یکی از بهترین ها در این زمینه میباشد . امکانات فراوانی وی چت در خود نهفته دارد که افرادی که با آن زیاد کار میکنند قسمتی از قابلیت های آن را تاکنون شناخته اند .
۱۰- اسکایپ Skype
اسکایپ نرمافزار کاربردی است که تماس تلفنی و ویدئویی بین کاربران اسکایپ کاملاً رایگان است و برای تماس با تلفن ثابت و تلفن موبایل نیاز به خرید اعتبار نیاز می باشد. همچنین این برنامه امکانات مختلف دیگری مانند پیام رسان فوری، انتقال فایل، ویدئو کنفرانس و پست صوتی در اختیار کاربران قرار میدهد.
در سال ۲۰۱۱ مایکروسافت اسکایپ را به قیمت ۸.۵ میلیارد دلار خرید. تا سال ۲۰۱۱، خرید اسکایپ بزرگ ترین معامله در تاریخچه مایکروسافت به حساب می آمد. مقر اصلی این شرکت در لوکزامبورگ قرار دارد و شعبههایی نیز در لندن، پاریس، تالین و پراگ دارد.
۱۱- برنامه imo
نرم افزار ایمو یکی از مسنجرهای قدرتمند در جهت مکالمههای تصویری ، صوتی و متنی میباشد که طرفداران زیادی در دنیا دارد. این نرم افزار در میان پیام رسان های مشابه کمترین حجم را داشته و میتواند کاراییهای زیادی در گوشی ها ، تبلت ها و لپ تاپ های شما داشته باشد. برنامه ایمو جزء یکی از پیام رسان های امن و مطمئن جهان به حساب می آید که تیم پشتیبانی آن در صورت وجود موارد امنیتی یا اضافه نمودن قابلیتهای جدید بفوریت آپدیت جدید ارسال میکند. این نرم افزار از زمان عرضه توانسته محبوبیت زیادی کسب کند
۱۲- پیام رسان دوست داشتنی تلگرام
برنامه تلگرام بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. کاربران نرمافزار امکان تبادل پیام، عکس، ویدئو و فایل تا حجم ۱.۵ گیگابایت را دارند. تلگرام به لطف داشتن امکانات ایجاد کانال های یک طرفه ،گروه ها، سوپر گروه ها و از همه مهم تر، ربات های بسیار کاربردی خود توانسته است توجه بسیاری از کاربران در دنیا را جلب کند و روز به روز پیشرفت بهتری داشته باشد.
بیشتر بخوانید : معرفی ۳۱ برنامه چت اندروید
طبق نظرسنجی انجام شده در ایران در سال ۹۶ ، تلگرام محبوب ترین پیام رسان بوده و بیش از ۶۲ درصد ایرانیان عضو آن بودهاند. البته بعد از فیلتر شدن تلگرام از محبوبیت این برنامه قطعا کاسته شده و کاربران از این پیام رسان به پیام رسان های دیگر مهاجرت کرده اند .
دیدگاه شما