آرامش روحی – چگونه آرامش روحی را در خود تقویت کنیم

تقویت آرامش روحی
Rate this post

داشتن آرامش روحی برای انسان در طول حیاتش از اهمیت بالایی برخوردار است. آرامش یکی از نیازهای اصلی بشر است و برخی مشکلات جسمی ریشه در دغدغه های روحی و ذهنی دارند. مشکلات بشر بسیار زیاد است. هر انسانی در طول زندگی خود با فراز و نشیب های زیادی دست و پنجه نرم می کند و زخم های روحی و جسمی زیادی می بیند اما در این بین روش های وجود دارد تا با آن به تقویت آرامش روحی پرداخت . در ادامه با ما همراه باشید.

روش های تقویت آرامش روحی در انسان

۱- توکل به خداوند متعال

بهترین روش برای اینکه خود را سرشار از آرامش کنید خلوت با خدای یکتا و واحد است. شما پنکه ای را در نظر بگیرید که با برق کار می کند و فرض کنید که این پنکه تصمیم بگیرد که به برق وصل نباشد در این صورت عملا تفاوت چندانی برای برق نمی کند و آن چه متضرر می شود پنکه است که خود را از این چشمه محروم کرده است. خلوت و انس با خدای متعال دل را خدایی می کند و تمامی قدرتهای دیگر و دغدغه ها را در جلوی چشمش ناچیز می نگارد.

۲- یادگیری مهارت حل مشکل

مهارت حل مساله بسیار مهم است. گاهی تنها راه حل مشکل روحی تلاش برای حل معضل است. توانایی مشاوره و تحقیق در حل مساله می تواند کمک کند.

۳- ورزش کردن

ورزش برای آرامش روح

تقویت آرامش روحی آیا به ورزش نیز مرتبط هست؟ در جواب باید گفت بلی. جسم و روح به همدیگر ارتباط دارند و از قدیم الایام گفته شده : عقل سالم در بدن سالم. زمانی که جسم شما مریض است و از لحاظ جسمی نیز ضعیف هستید به سمت ضعف روحانی نیز حرکت می کنید. پس برای تقویت آرامش روحی به تقویت جسم نیز بپردازید. می توانید ورزش های هوازی، یوگا یا فنون رزمی و فوتبال و غیره را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: مقابله با استرس برای داشتن زندگی بهتر

۴- مطالعه کتاب جهت کمک به آرامش روحی

تقویت آرامش روحی در برخی موارد با کتاب ممکن است. کتاب و حکمت غذای روح هستند و اگر غذای روح به آن نرسد ممکن است که ضعیف شود و کارکرد قبلی را نداشته باشد. گاهی انسان به مشکلی بر می خورد و به مطالعه کتاب می پردازد شاید در آنجا بتواند کلید گم شده ای بیابد یا بتواند مشکل روحی خود را با کتاب درمانی رفع کند.

مطالعه زندگی بزرگان سرشار از حکمت است. انسان ها گاهی به موانعی برمی خورند که آنها را کلافه می کند اما زندگی بزرگان سرشار از فراز و فرودها و دغدغه ها و مصائب بسیاری است و آنچه موفقیت آنها را سبب شده است در خیلی موارد استقامت و پافشاری است. مطالعه زندگی بزرگان باعث قوت قلب می شود.

۵- انجام مدیتیشن

آرامش روحی با مدیتیشن

برای آرامش روحی روش های متنوعی استفاده می شود. از یوگا تا مدیتیشن این روش ها قابل بهره گیری است. در مدیتیشن هدف رسیدن به آرامش ذهنی و روحی است. در خلوت اذکار یا افکاری را تکرار می کنیم تا دغدغه ها و زشتی ها و مشکلات در نظرمان کمرنگ شوند و از آن سطح بد فاصله بگیریم.

بیشتر بخوانید: ۱۴ راهی که استرس را کاهش میدهد

۶- درد و دل کردن با دیگران برای آرامش روحی

انسان ذاتا اجتماعی است و نیاز به اجتماع دارد. در زندگی پر مشکل، تقویت آرامش روحی امری ضروری است. اگر در گر و دار حوادث گم شویم و مضطرب شویم بایست چاره ای بیاندیشیم. صله ارحام و احوال پرسی از دیگران یک منفعت بسیار والا دارد. وقتی حرف دل را با فرد دیگری در میان می گذاریم کمی از اضطراب و فشارمان کاسته می شود. همچنین ممکن است آن شخص پیشنهادی به ما بدهد که باعث حل ریشه ای آن مشکل شود. آنها گاهی به جای نصیحت نکات مناسبی را برای ما متذکر می شوند. 

 

Rate this post
۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب میلاد خیری

بدون دیدگاه

logo-samandehi