معرفی ۸ برنامه برتر اندروید برای خودکار سازی کارها


آیا تا کنون فکر کردید چرا به تلفن های همراه امروزی که اکثرا از سیستم عامل های اندروید و IOS استفاده میکنند تلفن هوشمند میگویند؟ دلیل آن خیلی ساده است . این دستگاهها قادرند مجموعه ای از فعالیت ها مانند خودکار سازی کارها و … را انجام دهند که هرگز انتظار آن را نداشته ایم .
اگر نگاهی به اطراف بیندازیم ، خواهیم فهمید که فناوری پیرامون ما با سرعتی سریع در حال پیشرفت است.امروزه تلفن های هوشمند ما به اندازه کافی قادر به کارهایی هستند که به طور همزمان کارهای پیچیده و چندگانه ای را انجام دهند.
اگر بخواهیم فقط در خصوص اندروید صحبت کنیم باید بگوییم در در فروشگاههای اندرویدی و در صدر آن گوگل پلی استور میتوانید برنامه هایی را پیدا کنید که کارها و زندگی شما را بسیار راحت تر کنند . اینگونه برنامه ها ، اپلیکیشن هایی هستند که به کاربران برای خودکار کردن کارها در تلفن های هوشمند اندرویدی کمک می کنند.
در این مقاله ، ما تصمیم گرفته ایم لیستی از بهترین برنامه های اندرویدی را به اشتراک بگذاریم که می تواند به شما در اتوماسیون کارهای مختلف و خودکار سازی کارها کمک کند. این برنامه ها میانبرها ، پیکربندی ها ، محرک ها و قوانینی را ارائه می دهند که به شما کمک می کند تا بیشتر از تلفن هوشمند اندرویدی خود استفاده کنید.
معرفی برترین برنامه های خودکار سازی کارها
در ادامه بهترین برنامه های اندرویدی برای خودکار سازی کارها را بررسی خواهیم کرد . ذکر این نکته ضروری است که اغلب این برنامه ها بر روی گوشی هایی که روت نشده باشند کار میکنند .
۱- برنامه SkipLock
این برنامه برای کسانی ساخته شده که مرتب از رمز ورود استفاده میکنند و از این کار خسته شده اند . این برنامه بر روی هر دو دستگاه روت شده و غیر روت کار میکند و به شما امکان می دهد وقتی به یک دستگاه WiFi یا بلوتوث مشخص شده متصل هستید ، از صفحه قفل رد شوید . و دیگر رمزی از شما سوال نشود بنابراین ، هنگامی که برنامه WiFi را تشخیص داد ، به طور خودکار قفل صفحه قفل دستگاه Android شما را باز می کند.
بیبشتر بخوانید : معرفی بهترین برنامه های فایروال اندروید برای گوشی هوشمند
۲- برنامه تمیز کننده یا Cleaner
اگر مدتی از تلفن هوشمند اندرویدی استفاده می کنید ، ممکن است بدانید که سیستم عامل به مرور زمان کند می شود. این اتفاق می افتد زیرا بیشتر داده های برنامه روی حافظه داخلی شما ذخیره می شوند تا سرعت بارگذاری بهتری داشته باشند. با این حال ، در طولانی مدت ، بر عملکرد دستگاه تأثیر می گذارد.
بنابراین ، با برنامه Cleaner Android ، می توانید بمنظور خودکار سازی کارها برنامه ای برای تمیز کردن حافظه نهان خود به صورت خودکار تنظیم کنید. در تنظیمات ، از هر ۱ ساعت تا هر هفت روز گزینه ای برای تنظیم زمان پاک کننده حافظه نهان شما وجود دارد.
۳- روشنایی خودکار – Velis Auto Brightness
این یکی دیگر از بهترین برنامه های اندرویدی است که می توانید از آن برای خودکار کردن سطح روشنایی صفحه استفاده کنید. حدس بزن چی شده؟Velis Auto Brightness تنظیمات روشنایی دستگاه را به طور خودکار بر اساس حساسیت به نور تنظیم می کند. شما همچنین می توانید میزان روشنایی را مطابق میل خود و بصورت دستی نیز تنظیم کنید.
۴- برنامه Tasker
Tasker بهترین و پیشرفته ترین برنامه اتوماسیون اندرویدی است که در فروشگاه Google Play موجود است. با دسترسی این برنامه به روت ، می تواند نرم افزار ، سخت افزار و جنبه های مختلف دستگاه اندرویدی خود را کنترل کنید. نکته جالب تر این است که Tasker به کاربران اجازه می دهد تا برای ایجاد برنامه های خاص ، ابزارک ها و سایر ویژگی ها به صورت خودکار ، محرک ایجاد کنند. هم اکنون Tasker دارای بیش از ۲۰۰ افزونه برای انجام کارهای مختلف و خودکار سازی کارها ست.
۵- اپلیکیشن Automagic Automation
Automagic Automation محبوبیت چندانی ندارد اما یکی از بهترین برنامه های اتوماسیون اندرویدی است که امروز می توانید از آن استفاده کنید. بهترین چیز در مورد اتوماسیون Automagic این است که طیف گسترده ای از ویژگی ها و اقدامات را برای ایجاد نمودارهای جریان در اختیار کاربران قرار می دهد. در اصل ، شما باید برای انجام اقدامات مختلف مانند شروع هر برنامه ، بستن هر برنامه ، تغییر تنظیمات طبق مختصات GPS و غیره ، نمودارهای جریان ایجاد کنید.
با نصب این برنامه کاربردی بر روی دستگاه خود می توانید بمنظور خودکار سازی کارها شرایطی را تعریف کنید که به محض تحقق آن، اعمال بعدی به صورت اتوماتیک و بدون دخالت شما صورت بگیرد! شما قادر خواهید بود انواع عملکردهای مختلف فعال کردن حالت شب، فعال کردن حالت رینگر، تنظیم میزان روشنایی صفحه نمایش، شروع خودکار ضبط صوتی، نمایش هشدار برای وضعیت باتری، ست کردن کیبورد و … را برای زمان های مختلف تنظیم کنید تا در زمان تعیین شده اعمال گردد!
بیشتر بخوانید : ۱۹ برنامه کاربردی برای تست سخت افزار اندروید
شاید شما نیز دوست داشته باشید که به صورت خودکار به اس ام اس هایتان پاسخ داده شود یا از فایل های شما در بازه زمانی مختلف به صورت خودکار نسخه پشتیبان تهیه شوید و یا صدها کار مختلف را بدون دست زدن به گوشی و در پس زمینه به صورت خودکار و هوشمندانه انجام دهید ؛ تحت هیچ شرایطی Automagic Automation را از دست ندهید چرا که شما را متعجب خواهد نمود.
۶- برنامه خودکار سازی کارها AutomateIt
AutomateIt یکی از بهترین و محبوب ترین برنامه های اتوماسیون است که می توانید در تلفن هوشمند اندرویدی خود استفاده کنید. با استفاده از AutomateIt ، به راحتی می توانید قوانینی را برای انجام کارهای مختلف مانند ارسال پیام کوتاه به محض رسیدن به مکان های خاص بر اساس GPS ، راه اندازی برنامه ای هنگام اتصال به هر WiFi خاص و غیره ایجاد کنید ، بنابراین ، AutomateIt یکی دیگر از بهترین برنامه های اتوماسیون اندروید است که می توانید همین حالا آن را دانلود کرده و از آن استفاده نمایید .
۷- برنامه MacroDroid جهت خودکار سازی کارها
MacroDroid نیز یکی دیگر از گزینه های عالی در لیست است که می توانید برای خودکار سازی کارها در اندروید آن را در نظر بگیرید. در MacroDroid ، برای انجام اقدامات خاص باید ماکروهای سفارشی ایجاد کنید. همچنین می توانید صدها ماکرو داخلی را نیز انتخاب کنید. این برنامه بر روی دستگاه روت شده و غیر روت کار می کند و قطعاً یکی از بهترین برنامه اتوماسیون اندروید است که هم اکنون می توانید از آن استفاده کنید.
۸- ضبط تماس با Call Recorder – ACR
آیا تا به حال خواسته اید تماسهای تلفنی را به طور خودکار ضبط کنید؟ اگر بله ، پس باید این برنامه اندرویدی را بمنظور ضبط تماس امتحان کنید. ضبط تماس – ACR به کاربران اجازه می دهد تا کل فرایند ضبط تماس را به صورت خودکار انجام دهند. این برنامه در واقع امکان ضبط تماس های ورودی و خروجی را در تلفن هوشمند اندرویدی شما فراهم خواهد کرد . بنابراین ، Call Recorder – ACR یکی دیگر از بهترین برنامه های اندرویدی برای خودکار سازی کارها در تلفن های هوشمند اندرویدی است.
پس از نصب برنامه، وارد یک منو ساده شده و وایفای یا بلوتوثی که بعنوان مثال در خانه شماست، را به برنامه اضافه میکنید. از این پس هنگامی که از خانه خارج شوید برای کار با گوشی میبایست پسوردی را که قبلا برای آن در نظر گرفتهاید، وارد کنید اما هنگامی که وارد خانه میشوید و به آن وایفای یا بلوتوث که قبلا وارد برنامه کردهاید، متصل میشوید دیگر نیازی به وارد کردن پسورد برای کار با گوشی ندارید!