طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه و لذیذ خانگی با دستور صددرصد امتحان شده

اکبر جوجه خوشمزه
Rate this post

اکبر جوجه یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار در ایران است که از حدود ده سال قبل تا کنون توانسته علاوه بر رستوران‌‌های مختلف در سفره خانواده‌های ایرانی هم جای خود را پیدا کند. اکبر جوجه نام خود را از اولین آشپز که این نوع طبخ مرغ (جوجه) را در گلوگاه آغاز کرد، گرفته است(اکبر کلبادی). اگبر جوجه همیشه با رب انار و برنج اعلای ایرانی بسیار لذیذ و محبوب است.

اکبر جوجه خوشمزه و لذیذ در منزل

مواد مورد نیاز برای تهیه اکبر جوجه در منزل به شرح ذیل است:

  • مرغ کوچک(حدودا یک کیلویی)
  • روغن پخت و پز(سه قاشق غذاخوری)
  • کره حیوانی(۱۰۰ گرم)
  • آب(یک استکان)
  • زعفران دم‌کرده(به مقدار لازم)
  • پیاز(یک عدد)
  • ادویه‌جات و نمک(به مقدار لازم)

عکس اکبر جوجه

دستور پخت در منزل

برای تهیه اکبر جوجه (برای دو نفر) به ۹۰۰ گرم یا حداکثر یک کیلو مرغ نیاز دارید. مرغ را از وسط نصف کرده و ۵ تا ۶ ساعت با پیاز، نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش و زعفران دم‌کرده مزه دار کنید. ‌سپس گوشت را در یک قابلمه یا تابه سرخ کنید. هر دو طرف قطعات مرغ را به خوبی در روغن سرخ کنید تا همه قطعات طلایی شود.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی

سپس در یک قابلمه تمیز سه قاشق غذاخوری روغن پخت و پز و ۱۰۰ گرم کره را اضافه کنید و صبر کنید تا کره ذوب شود، سپس قطعات مرغ را در مخلوط کره و روغن قرار داده و نصف فنجان آب جوش در قابلمه بریزید. شعله اجاق را ابتدا زیاد کنید تا مخطوط آب و روغن به جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد و آب مرغ بخار شده و فقط کره و روغن باقی بماند. در این حالت اکبر جوجه شما تقریبا آماده است(می‌توانید بوسیله یک چنگال امتحان کنید که آیا مرغ به مقدار دلخواه شما پخته است یا خیر). در مرحله بعد کمی زعفران به آن اضافه کنید تا رنگ گوشت مرغ طلایی شود، ۵ دقیقه بعد غذای شما آماده است، شما می‌توانید از رب انار ترش به عنوان سس استفاده کنید. در شمال ایران معمولا در کنار این غذا سیر ترشی و زیتون پرورده سرو می‌شود، اما شما می توانید از مخلوط پیاز و چعفری خورد شده و یا سبزی‌های معطر در کنار این اکبر جوجه لذیذ استفاده کنید.

نکات مهم: استفاده از کره مرغوب حیوانی یکی از رازهای تهیه یک اکبر جوجه خوشمزه است که حتما باید آنرا در نظر گرفت و استفاده از زعفران هم در خوشطعم‎‌تر شدن آن نقش به سزایی دارد.

امیدواریم بتوانید این غذا را در خانه بپذید و در کنار خانواده خود میل بفرمایید.

Rate this post
۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب @tastyHappyio

بدون دیدگاه

logo-samandehi