بیوگرافی کامل جئون جانگوک (ملقب به جونگ کوک) کوچکترین فرد گروه بی تی اس


بیوگرافی جئون جانگوک (Jungkook):
جئون جانگوک کوچکترین عضو گروه بی تی اس است.او معروف به گلدن مکنه (گلدن:(طلایی)_مکنه:(کوچکترین عضو گروه) است چون هیچ کاری نیست که از پسش برنیاد.او در سن ۱۳ سالگی برای برنامه سوپراستار کی , آدیشن داد اما در همان مرحله اول رد شد.ولی کمپانی های بزرگی مثل YGو JYP و SM او رو دیدن و همگی براش پیشنهاد کاری فرستادن اما جونگ کوک تصمیم گرفت به بیگ هیت بپیونده چون از رپ خوندن کیم نامجون واقعا خوشش اومده بود.
بیشتر بخوانید: بیوگرافی کامل کیم نامجون (ملقب به RM) رهبر گروه بی تی اس
در زمان ورود جئون جانگوک بیگ هیت اعلام کرده بود که اجازه میده آیدل ها (خواننده ها) آزادی و راحتی بیشتری برای ساختن آهنگی که میخوان داشته باشن برعکس خیلی از کمپانی های دیگه!!!! او خیلی کم سن بود که تنهایی به سئول اومد و کارآموز بیگ هیت شد.اوایل با اعضا راحت نبود و بشدت خجالتی بود اما کم کم به کمک آنها باهاشون راحتتر شد.او تقریبا تمام دوران نوجوانیشو توی شهرت بوده و مثل بقیه نوجوان ها زندگی عادی نداشته!تو دبیرستان رشته نقاشی بوده.
جئون جانگوک یکی از بهترین خواننده و رقصنده گروه است و بدلیل چهره زیباش در مراسم زیباترین چهره سال انتخاب شد!
- اسم اصلی:(جئون جانگوک)_اسم هنری:(جونگ کوک)
- تاریخ تولد:۱ سپتامبر ۱۹۹۷
- محل تولد:شهر بوسان در کره جنوبی
- موقعیت در گروه:خواننده اصلی , دنسر(رقصنده)
- قد:۱۷۸ سانتی متر
- وزن:۶۶ کیلوگرم
- گروه خونی:A
- اعضای خانواده:پدر , مادر , برادر بزرگتر
عادت ها و علایق جئون جانگوک :
- قبل از پیوستن به گروه او یک بازیکن هندبال بود.
- غذای مور علاقه او غذاهایی است که با آرد درست شود (پیتزا , نان و غیره)
- به دبیرستان هنرهای نمایشی سئول رفته است و در فوریه ۲۰۱۷ فارغ التحصیل شد.
- عاشق بازی های ویدیویی و نقاشی و فوتبال است.
- اگر دختر بود با جین قرار میگذاشت.
- سرگرمی ها: ویرایش فیلم , عکاسی , کشف موسیقی جدید و کاور کردن اهنگ ها است.
- یک عادتی که داره به خاطر حساسیتش خیلی فین فین میکنه و همچنین عادت داره انگشت هاش رو دور هم بپیچونه.
- جئون جانگوک از چیزهای بی مزه , حشرات , آسیب دیدن و مطالعه خوشش نمیاد.
- او میتونه ژاپنی صحبت کنه.
- یکی از قوی ترین ایدل های کی پاپ هست و قدرت فیزیکی خیلی زیادی داره.هم سرعتش بالاست هم قدرتش
یک دیدگاه
-
۱۷ فروردین ۱۴۰۱
بی تی اس بهترین و قویترین گروه تو دنیا هست و من به آرمی بودنم افتخار میکنم به لطف اونا از افسردگی خلاص شدم و به خدا نزدیک تر . اونا فرستاده از سوی خدا هستند ♡♡♡♡جی کی دوست دارم
دیدگاه شما