طرز پخت ماهی سالمون بسیار خوش طعم و عالی

6 ماه پیش
طرز پخت ماهی سالمون
۵ (۱۰۰%) ۱ vote[s]

ماهی سالمون یکی از مفیدترین و خوش طعم ترین ماهی هایی است که فیله و گوشت ضخیم دارد . این ماهی یک ماهی چرب و سرشار از امگا ۳ و پروتئین است. این ماهی باعث کاهش اضطراب می شود و برای سلامت قلب و پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.همچنین عملکرد مغز را تقویت می‌کند. به علت بافت و ضخامت فیله آن بهتر است از قبل طعم دار شود و سپس با چاشنی و ادویه های مختلف طبخ گردد . 

روش ایده آل برای پخت ماهی سالمون طبخ در فر است ، چون علاوه بر حفظ تمام ویتامین ها و مواد ، پخت آن بهتر انجام شده و در اصطلاح مغز پخت می گردد. اگر این ماهی سرخ شود با مقادیر زیادی روغن ترکیب می شود و چون بافت فیله آن ضخیم است ممکن است مغز ماهی کاملا پخته نشود و بوی زهم داشته باشد .

ماهی سالمون

ما در این مطلب شما را با طرز پخت ماهی سالمون در فر آشنا میکنیم . اگر شما قصد دارید این ماهی را سرخ کنید بایستی فیله آن را در مایه مرینیت که روش تهیه آن را در ادامه خواهم نوشت خوابانده و سپس در تابه با روغن کم سرخ نمایید.

مواد لازم جهت پخت ماهی سالمون

۱- فیله ماهی سالمون ۴ تکه

۲- کره دو قاشق سوپ خوری

۳- سس خردل ۲ قاشق سوپ خوری

۴- لیمو ترش

۵- گردوی ریز شده ۱/۴ پیمانه

۶- پودر سوخاری ۱/۴ پیمانه

۷- جعفری ریز شده ۲ قاشق چای خوری

۸- نمک به مقدار لازم

۹- فلفل سیاه به مقدار لازم

معنی مرینیت : شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزها شنیده باشید و براتون جالب باشه که مرینیت کردن چی هست که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید. به زبان ساده بخوام بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه تر بشه

مایه مرینیتی که در ادامه آموزش میدم باعث مزه دار کردن ماهی سالمون میشه که طعم بسیار دلپذیری به اون می دهد که با سایر طعم دهنده ها متفاوت است . 

ابتدا کره را ذوب کنید.سپس در ظرفی سس خردل ، کره ذوب شده ، عسل ، نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده را بریزید. مواد را با چنگال یا ویسک دستی به خوبی مخلوط نمایید تا مایه یکدستی بدست آورید . این مایه مرینیت فیله ماهی است که میتوانید از آن استفاده کنید .

اگر قصد دارید پخت ماهی سالمون را در فر انجام دهید بایستی یک لایه کراست بسیار خوش طعم برای رویه ماهی نیز تهیه کنید که برای تهیه به روش زیر عمل میکنیم .

طرز تهیه ماهی سالمون

گردوی خرد و ریز شده ، جعفری تازه و خرد شده و پودر سوخاری درشت را در ظرفی بریزید . مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا ترکیب شوند.حالا فیله های سالمون را با روغن مایع چرب کنید و داخل سینی فر ، فویل بیندازید و روی فویل روغن بزنید تا کاملا چرب شود ،  فیله ها را روی فویل بچینید ، فیله ها باید از هم حدود ۳ سانتی متر فاصله داشته باشند. روی فیله های چرب شده یک لایه از مایه مرینیت را بریزید ، مقدار مایه نباید کم باشد چون در حین پخت به داخل بافت ماهی سالمون با آن گوشت ضخیم نفوذ میکند و آن را کاملا مزه دار می نماید .

یک لایه از مواد کراست روی لایه مرینیت بریزید. این لایه طعم بیشتر و حالت تردی در ماهی ایجاد می کند. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن و از قبل گرم کنید

سینی فر را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه ماهی ها را بپزید .

در ادامه با خلال دندان یا چنگال آن را تست کنید و اگر لایه های فیله از هم جدا شدند و بافت ماهی سالمون طبخ شده نرم بود پخت به خوبی انجام شده است.ماهی های پخته شده را گرم سرو کنید ، می توانید این مدل ماهی را در کنار نان حجیم و سبزیجات نیز سرو نمایید . همچنین میتوانید بر اساس  علایق خود سس و کراست آن را بیشتر کنید.

طرز تهیه ماهی در فر

حتما بخوانید : چگونه ماهی شکم پر با طعم بسیار دلپذیر طبخ نماییم

اگر می خواهید ماهی سالمون را در تابه سرخ کنید انها را در مایه مرینیت بغلطانید و سپس نگه دارید تا مایه اضافی از روی آن بریزد و سپس در تابه سرخ کنید و وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر ماهی را سرخ نمایید ، در حالی که سمت دوم آن سرخ می شود لایه کراست را روی ماهی بریزید و درب ظرف را بگذارید تا حسابی مغز پخت شود البته روش پخت در فر بهتر است و طعم و بافت بهتری از غذای طبخ شده به شما می دهد .این روش پخت ماهی سالمون را امتحان کنید و از طعمی متفاوت لذت ببرید.

5 (100%) 1 vote[s]
0
برچسب ها :

بدون دیدگاه

    logo-samandehi