رفع عطش در روزهای تابستان با آب هندوانه و زنجبیل

آب هندوانه و زنجبیل

نوشیدنی آب هندوانه و زنجبیل به دلیل ترکیب زنجبیل و هندوانه باعث کاهش نفخ، متعادل شدن طبع سرد و رفع عطش در روزهای تابستان می‌شود.

زنجبیل از زمان‌های دور به کار برده می‌شده و هنوز هم در پزشکی باستانی چین جایگاه با ارزشی دارد. در ایران باستان نیز این گیاه با نام ژنگویر شناخته شده بود و کاربرد داشت و از ایران و کشورهای عربی به سوی غرب فرستاده شده است. امروزه این گیاه در بیشتر مناطق استوایی کشت می‌شود. آشنایان با پزشکی هندی آیورودا از آن به عنوان داروی جهانی نام می‌برند؛ این امر نه تنها به خاطر خواص ضد قارچی، ضد باکتری آن است، بلکه به خاطر اثر تسکین بخش آن بر روی دستگاه گوارش هم هست، که اینها باعث شده هندیان بیش از ۲۰۰۰ سال زنجبیل را مصرف کرده‌اند و یکی از بهترین شفابخش‌های طبیعی برای درمان بیماری‌های مسافرت، حالت تهوع و سرگیجه در غرب مطرح کرده و برخلاف بعضی داروهای مرسوم این بیماری‌ها هیچ عوارض جانبی منفی ندارد.

بیشتر بخوانید: آیا چای سبز برای لاغری مفید است

اگر میخواهید از این نوشیدنی پرخاصیت استفاده کنید ما در ادامه نحوه تهیه این آن را برای شما نوشته ایم.

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی آب هندوانه و زنجبیل

زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق سوپ خوری

آب جوش ۱۲۵ میلی لیتر

آب هندوانه ۱ لیتر

روش تهیه نوشیدنی

ابتدا زنجبیل را در قوری حاوی آب جوش ریخته و درب آن را بگذارید تا دم بکشد، سپس آن را از صافی رد کنید و بگذارید تا سرد شود. آب هندوانه و دم کرده زنجبیل را مخلوط کنید و در لیوان های مورد نظر بریزید و از یک نوشیدنی پرخاصیت که لذت ببرید.

۰
برچسب ها :
نویسنده مطلب شکیبا
مدیر پیج اینستاگرامی 7bts_for_ever@

بدون دیدگاه

logo-samandehi