طرز تهیه میرزا قاسمی اصلی

5 ماه پیش
میرزا قاسمی
Rate this post

میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که طعم بی نظیری دارد و امروزه در کل کشور فراگیر شده است. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی و حاکم رشت بود ابداع شد و به همین خاطر به نام ایشان نیز نام گذاری گردید. این غذا در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان نیز رایج شده‌است . در ادامه با دستور پخت این غذای خوشمزه آشنا میشویم . با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

  • بادمجان متوسط چهار عدد
  • گوجه فرنگی سه عدد
  • سیر سه حبه
  • روغن و نمک و فلفل و زردچوبه جهت تهیه میرزا قاسمی به میزان لازم
  • رب گوجه در صورت تمایل
  • تخم مرغ دو عدد
  • آب یک عدد لیموترش

دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی

اول بادمجان‌ها را کباب کنید. آنقدر باید روی آتیش بمانند که پوست آنها ذغال شود. توجه داشته باشید حتما باید بادمجان ها را تا حدی کباب کنید که پوست بادمجان بسوزد و مغز بادمجان نرم شود در حدی که وقتی یک سیخ چوبی به آن فرو کردید، خیلی راحت سیخ داخل بادمجان شود. بعد بگذارید کنار تا بادمجان سرد شود.

در ادامه طبخ بایستی گوجه را رنده و سیر را ساطوری کنید. یک استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و بگذارید روی آتش، دقت کنید زیاد داغ نشود و بعد سیر ساطوری و زردچوبه را اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با حرارت متوسط تفت بدهید و سریع بادمجان را که پوستش را گرفتید و ساطوری کردید را به مواد اضافه کنید. بعد دوباره ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و زیر آن را کمی پایین بیاورید تا آبش تا حدود خشک شود. بعد آب لیمو و رب را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد تخم مرغها را روی مواد بشکنید و بدون اینکه هم بزنید در را ببندید و شعله را پایین بیاورید تا تخم مرغها ببندد . بعد که تخم مرغها بست ، میرزا قاسمی ما آماده است. آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از اصلی ترین غذاهای رستوران های گیلان است و جالب است بدانید این غذا را در رستورانها با سبزی خوردن سرو می کنند.

برای اینکه میرزا قاسمی مجلسی ما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد می توانیم مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنیم. برای این منظور رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت میدهیم تا کمی سرخ شود سپس قبل از اضافه کردن تخم مرغ ، رب را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.

حتما بخوانید : روش تهیه کشک بادمجان بروجردی فوق العاده خوشمزه

 

Rate this post
0
برچسب ها :

بدون دیدگاه

    logo-samandehi